Hout | Water | Steen

Wij kunnen u ook van dienst zijn met het plaatsen van pergola’s, schuttingen, houten overkappingen, vlonders, houten tuinhuizen en poorten.We hebben de afgelopen jaren al veel diverse soorten en maten mogen plaatsen bij onze klanten. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk op tuingebied dat wij kunnen voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij kunnen u hierin goed adviseren.


Water is onmisbaar in iedere tuin! Wij kunnen u adviseren en helpen met de aanleg / onderhoud van bewateringssystemen, vijvers, waterornamenten en zwembaden. Wij kunnen u hierin de zorg uit handen nemen.


Een mooi terras in uw tuin maakt het plaatje compleet. Wij kunnen voor u de bestrating verzorgen en tevens ook het grondwerk. Een goed advies hierin is niet onbelangrijk. Want ook bestrating is er in verschillende soorten en maten en grondwerk moet goed gebeuren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin goed adviseren.


Natuurlijk kunt u bij ons ook een vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen, neem gerust contact met ons op via: 0416-340766 of via scholtengroentechniek@hotmail.nl

En neem ook eens een kijkje in onze fotogalerij voor meer ideeën en voorbeelden.

blad_icoon